top of page

Friture Wendy

Friture Wendy heeft ons benaderd voor een complete digitale transformatie! Met een rijke culinaire ervaring en een passie voor smaak, willen ze hun heerlijke aanbod naar een breder publiek brengen. We vertellen hun verhaal door middel van boeiend webdesign, meeslepende social media-content en doelgerichte SEO-strategieën. Samen creëerden we een digitale ervaring.

Project friture wendy

Een  vernieuwde  website

Ontdek de vernieuwde website van Friture Wendy! Met een frisse uitstraling en gebruiksvriendelijke interface, biedt deze site een culinaire reis door het heerlijke aanbod van Friture Wendy. Blader door het menu van sappige frietjes, knapperige snacks en overheerlijke sauzen.

 

Leer meer over de passie voor kwaliteit en service, en ontdek hoe ze traditionele smaken combineren met een vleugje creativiteit. Met eenvoudige navigatie en boeiende inhoud vind je snel watertandend lekkers. Bezoek deze vernieuwde website en laat je verleiden door Friture Wendy!

www.friturewendy.nl

Een  vernieuwde  social media

Ontdek de vernieuwde Social Media pagina van Friture Wendy! Stap binnen in een wereld van smaakvolle inspiratie, waar we je meenemen op een culinaire reis vol smakelijke verrassingen.  Laat je verleiden door kleurrijke foto's van hun knapperige frietjes, sappige snacks en huisgemaakte sauzen. Met boeiende content en interactieve posts nodigen we je uit om deel te nemen aan het gesprek en je favoriete smaken te delen.

Wendy IG 2.png
Wendy IG.png

Het  succesverhaal 

De website binnen een paar dagen online

SEO geoptimaliseerd voor alle zoekmachines

Meer organische bezoekers door SEO

Stijgingen van conversies

Social media is up to date

Consistente social media post voor krachtige aanwezigheid

Website laten maken in Maastricht
Goessens Marketing Maastricht

''Meedenken & vriendelijkheid''

Dankjewel Loic, niet alleen voor de fantastische website, maar ook voor je snelle handelen, je expertise, je meedenken en je vriendelijkheid. Het is een fijne samenwerking en het resultaat mag er zijn. De complimenten. Wendy
Wendy Luyten, Friture Wendy
Goessens Marketing Group

Gratis en vrijblijvend gesprek

Wij zijn toegewijd aan het helpen van bedrijven bij het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën die resultaten opleveren. Kom langs op kantoor voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we uw specifieke zakelijke doelstellingen en uitdagingen bespreken. We luisteren naar uw behoeften en analyseren uw huidige marketinginspanningen om maatwerkoplossingen voor te stellen die uw bedrijf kunnen stimuleren.

Of u nu op zoek bent naar verbeterde online zichtbaarheid, een krachtiger merkimago of een meer gerichte klantenwerving, wij staan klaar om u te begeleiden. We geloven in het leveren van resultaten die meetbaar zijn en uw investering waard zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw gratis en vrijblijvend gesprek te plannen en ontdek hoe Goessens Marketing Group uw bedrijf kan transformeren!

bottom of page