top of page

Naomi-Yogi van Loon, kandidaat 4 NSC

Naomi-Yogi van Loon heeft ons ingeschakeld met een helder doel: haar online zichtbaarheid vergroten en hiermee meer stemmen winnen. Wij hebben haar geholpen doormiddel van een boost op Social Media. Daarnaast hebben we krachtige meta-advertenties opgezet die hun unieke diensten en voordelen benadrukken.

WhatsApp Image 2024-06-22 at 11.19.02.jpeg

 Effectieve  online vindbaarheid

Naomi-Yogi van Loon heeft ons ingeschakeld met een helder doel: haar online zichtbaarheid vergroten en hiermee meer stemmen winnen. Wij zetten meta advertentie strategieën in om hun bereik te vergroten, waardoor potentiële kiezers haar gemakkelijker konden vinden.

 

Bovendien creërde we krachtige visuals voor social media die haar unieke hoogtepunten benadrukte, waardoor ze zich onderscheiden van concurrenten . Met onze expertise hebben we de campagne van Naomi-Yogi van Loon flink mogen boosten!.

 Krachtige  social media content

Wij hebben krachtige social media posts mogen maken voor de NSC Campagne! Onze creatieve aanpak heeft gezorgd voor impactvolle content die de boodschap van de kandidaat perfect overbrengt. Met meeslepende verhalen, inspirerende visuals en strategisch gebruik van hashtags hebben we de betrokkenheid vergroot en het bereik uitgebreid. We zijn trots op het resultaat en blij dat we hebben bijgedragen aan het succes van de kandidaat 4 NSC Campagne.

NSC 1.png
NSC 2.png

Het  succesverhaal 

 Pagina weergave x10+ gegaan

 Krachtige visuals

Stijgingen van interactie

Meer bezoekers door Meta advertenties

WhatsApp Image 2024-06-22 at 11.19.02.jpeg
Goessens Marketing Maastricht

''Aan te raden!''

Loïc’s tips en hulp bij het gebruik van Facebook en Instagram voor onze campagne waren erg waardevol. We konden meer mensen bereiken met o.a. mooie visuals en advertising. Aan te raden!
Naomi-Yogi van Loon, Kandidaat 4 NSC
Goessens Marketing Group

Gratis en vrijblijvend gesprek

Wij zijn toegewijd aan het helpen van bedrijven bij het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën die resultaten opleveren. Kom langs op kantoor voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we uw specifieke zakelijke doelstellingen en uitdagingen bespreken. We luisteren naar uw behoeften en analyseren uw huidige marketinginspanningen om maatwerkoplossingen voor te stellen die uw bedrijf kunnen stimuleren.

Of u nu op zoek bent naar verbeterde online zichtbaarheid, een krachtiger merkimago of een meer gerichte klantenwerving, wij staan klaar om u te begeleiden. We geloven in het leveren van resultaten die meetbaar zijn en uw investering waard zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw gratis en vrijblijvend gesprek te plannen en ontdek hoe Goessens Marketing Group uw bedrijf kan transformeren!

bottom of page